Nyt tag – vi klarer det hurtigt og effektivt

Overvejer du et nyt tag på dit hus?

Et nyt tag kan gøre en stor forskel for dit hjem, både i forhold til udseende og funktionalitet. Med det rette valg af tag, kan du både øge værdien af dit hus, forbedre dets energieffektivitet og give det et frisk, nyt udseende. Hvis du overvejer et nyt tag, så er vi hos MD Tømrer, Bygmester og Mandskabsudlejning de rigtige folk at kontakte.

Vi har mange års erfaring i tømrerbranchen, og vi ved derfor, hvor vigtigt det er at levere et godt håndværk. Det er din garanti for et solidt og holdbart resultat, der kan stå imod både vind og vejr.

Så hvis du går og overvejer at få lagt nyt tag på dit hus, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi kører ud til kunder i bl.a. Kastrup, Dragør og Hvidovre. Bor du et andet sted, og har brug for vores hjælp, så giv os gerne et kald alligevel.

Vi leverer høj kvalitet inden for nyt tag

Hos MD Tømrer, Bygmester og Mandskabsudlejning får du en professionel service og topkvalitet i forbindelse med dit nye tag. Vi har stor ekspertise inden for en bred vifte af tagtyper, fra traditionelle tegltage til moderne stål- og eternittage. Vores erfaring og viden inden for området gør, at vi kan rådgive dig om det bedste valg af nyt tag til dit hjem.

Vi ved at hver opgave er unik, og vi tager os derfor altid tid til at forstå dine behov og ønsker, inden vi går i gang. Vi ved, at et nyt tag er en stor investering, og vi arbejder hårdt for at sikre, at du får mest muligt ud af din investering. Vi prioriterer åben kommunikation og holder dig løbende informeret om projektets fremdrift.

Vi tager hånd om hele processen, fra den første konsultation til det færdige tag er på plads. Vores dedikation til kvalitet og service sikrer, at du får et resultat, du kan være stolt af.

Tag det første skridt mod dit nye tag

Er du klar til at tage det første skridt mod et nyt tag? Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at hjælpe dig med at forvandle dit hjem.

Kontakt os

Du  er altid velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at høre fra dig.

​Tlf.: 60 16 80 61

Eller

Tlf: 60 16 80 43

E-mail: kontakt@mdtoemrer.dk 

​Kvalitetsikring

​God kvalitet

Højt fagligt niveaut

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 60 16 80 61 eller 60 16 80 43

eller skriv en mail til kontakt@mdtoemrer.dk

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

​MD TØMRER, BYGMESTER & MANDSKABSUDLEJNING

Frandsensvej 1, 4960 Holeby

Klik her for rutevejledning

CVR: 41893567

Kontaktoplysninger

Telefon: 60 16 80 61

Telefon: 60 16 80 43

E-mail: kontakt@mdtoemrer.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket